CAT | CAS | FRA | ANG
Qui Som

L'EQUIP DE DIRECCIÓ

 

Sra. Mercè Arderiu Huix

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Master en Direcció i Administració d'Empreses per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE), especialització en Política d'Empresa i Política de Recursos Humans. Agent de la Propietat Immobiliària. Professora col.laboradora de la Universitat d'Andorra en el Master en Direcció d'Empreses i en el Post-Grau en Gestió i Desenvolupament del Capital Humà a les organitzacions. La seva experiència professional ha estat sempre lligada en el món de la consultoria i formació empresarial. Sòcia-Consultora de LIDERA, S.L.

 

Sra. Núria Xifré Defaus 

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona.  Direcció de Recursos Humans per la Universitat Oberta de Catalunya. Post-grau en Direcció d'Empreses per l'IDEC. Professora col.laboradora de la Universitat d'Andorra en el Post-Grau en Gestió i Desenvolupament del Capital Humà a les Organitzacions. La seva experiència professional va lligada a l'ocupació del càrrec de Directora de Recursos Humans a diverses empreses del Principat d'Andorra. Sòcia-Consultora de LIDERA, S.L.


 

LA NOSTRA HISTÒRIA, LA NOSTRA EVOLUCIÓ, EL NOSTRE FUTUR

2005
Lidera neix com a comerç a l'Octubre de l'any 2005, de les mans de la Sra.Mercè Arderiu Huix, amb l'objectiu de convertir-se en una empresa de referència en el camp de l'assessorament i formació empresarial.

2006
Al Novembre del 2006 s’incorpora com a sòcia la Sra. Núria Xifré Defaus, professional que desitja unir-se al projecte empresarial, formant així l’equip definitiu per consolidar la firma al Principat, formant la societat Lidera, S.L.

2007
El mes de Juny del 2007 es decideix canviar la ubicació geogràfica de l’oficina, inicialment ubicada a la Parròquia d’Encamp, per traslladar-la a Andorra la Vella, concretament al Centre de Negocis “Edifici Montclar”. Al mateix temps s’aposta per un Restyling de la Plana web www.lidera.ad amb l’objectiu principal de facilitar la gestió comercial i administrativa dels nostres programes de Perfeccionament continu (PPC) i oferint d’una forma més estructurada els nostres serveis de Consultoria&Training.
 
2008
Per primer any es decideix portar a terme, junt amb la col.laboració de l'entitat bancària Crèdit Andorrà, la conferència "Quan la crisi pot ser una oportunitat", amb el reconegut ponent Dr. Oriol Amat. Més de 300 persones van gaudir de la conferència i van ser obsequiades amb un llibre del mateix autor. El programa estrella de l'any va ser "El Nou Pla General Comptable" amb dues edicions de més de 40 persones.

2009
Recordem aquest any com aquell que ens ha posat a prova la nostra capacitat d'innovació i creativitat. Més de 21 programes oberts llançats el 30% dels quals amb posteriors edicions. El programa estrella de l'any va estar "La nova llei de la seguretat social" amb 5 edicions.

2010
Som Centre Autoritzat pel Principat d'Andorra d'AVANZO LEARNING SOLUTIONS consultora especialitzada en el desenvolupament de solucions globals en l'àrea del e-learning i solucions corporatives. Ens autoritzem també pel Govern d'Andorra  com a Centre de Formació en Prevenció de Riscos Laborals, especialitzant-nos en la formació on line dels mateixos.

Tots els serveis que hem fet durant aquest any han estat engrescadors però especialment ens agradaria comentar l'adjudicació per part de la patronal andorrana, la Confederació Empresarial d'Andorra, del seu complet Pla de Formació i l'adjudicació per part de la C.A.S.S (Caixa Andorrana de la Seguretat Social) de l'Auditoria de Processos i Organitzativa.

Considerem com a programa de formació estrella de l'any el seminari realitzat  de "Planificació Fiscal Internacional".

2011
Liderant, Innovant, Diagnosticant, Evolucionant, Rendibilitzant i Avançant per assolir la nostra visió i missió empresarial

compartir | |

Inici |  Mapa web |  Avis legal |  Contacta'ns  
LIDERA NEWS

E-Learning
Pensant amb les necessitats del client hem llançat la nova línia de negoci de FORMACIÓ ON-LINE.  Més de 600 cursos on-line de ...
Llegir més

La formació a l'empresa
La formació a les empreses ha de difondres la innovació, marcar tendències i recolzar els processos de transformació i desenvolupament de...
Llegir més

veure totes
Dona’t d’alta a la nostra Newsletter

Newsletter

MyP