Bonaventura Armengol 10, 6è 161, Andorra la Vella
376 803 680 info@lidera.ad
Changing the way

Qui som?

Lidera: l'empresa

quinta etapa del coaching

Des de l’any 2005 som una organització que contribuïm a que els nostres clients accelerin el canvi dels seus negocis, afrontant reptes d’evolució, creixement i optimització.

Treballem des  de la visió estratègica fins a la dimensió operativa, identificant amb els nostres clients les seves necessitats i expectatives, cercant les millors solucions per competir en entorns dinàmics.

El nostre equip

Comptem amb un equip i una xarxa de col·laboradors i facilitadors, 100% orientats a fer que els reptes dels nostres clients s'assoleixin, aportant la nostra experiència en la definició i implantació del canvi i en el desenvolupament de persones.

Què ens caracteritza?

  • Assolir els reptes de negoci dels nostres clients. Els nostres clients aporten la seva experiència en el negoci i nosaltres la nostra experiència en la implantació del canvi, adaptant-nos al context, cultura i realitat empresarial del nostre client.
  • El Compromís. Ens comprometem amb els resultats esperats dels nostres clients, tractant de superar les seves expectatives i amb l’objectiu de transformar el coneixement en valor per al seu benefici.
  • Confiança. Tot comença escoltant i coneixent el sector i el mercat del client, a través de l’experiència i coneixent la cultura, l’estratègia i els objectius de l’empresa a través de l’empatia. Ens guanyem la confiança dels nostres clients no només amb els coneixements i experiència sinó a més amb la nostra actitud
  • Objectivitat i Assertivitat. Són els nostres eixos clau en l’avaluació, assessorament i recomanacions als nostres clients i com a mitjans per garantir la confiança i transparència.
  • Treball en Equip. Del treball en equip amb el client i entre companys sorgeixen les millors solucions. Volem col·laborar amb el client, acompanyant-lo i impulsant el seu desenvolupament. Per tant, és important establir unes relacions sòlides i compartir coneixements, experiència, recursos i oportunitats.
  • Eficàcia i eficiència en processos clau de negoci. Ajudem als nostres clients a optimitzar els seus processos de negoci i a incrementar els seus resultats.

La nostra visió i missió

  • La nostra Visió és ser l’empresa de referència en el lideratge empresarial al Principat d’Andorra, en transformació i innovació organitzativa.
  • Alineem negoci i persones, construint relacions de confiança i professionals, fonamentades en els nostres valors i amb l’objectiu de generar valor per als nostres clients.

La nostra missió

  • La nostra Missió és ajudar als nostres clients en els processos de transformació del negoci i desenvolupament de persones, generant valor a través de la innovació, assessorament i implantació de solucions sostenibles en el temps,  que contribueixin a incrementar el rendiment humà i el de l’empresa.

Els nostres valors

Persones i clients són l’eix central dels nostres valors. Els valors per a nosaltres són comportaments que formen part de la nostra pràctica professional i que ens impulsen a ser els millors en els nostres serveis i en la nostra relació amb els clients i en la gestió de persones.

Aportem valor als nostres serveis i relacions guiats pels Valors de Excel·lència, Integritat, Compromís i Implicació.  Fem que la nostra passió siguin els nostres clients, el nostre camí, les persones i el nostre objectiu, els resultats