Autobiografies del canvi: experiències personals de transformació i canvi cultural

Qui ens ho explicarà?

ONLIVE 3_01_noia
ONLIVE 3_01_noi

Sra. Patricia Alonso Díaz

Tècnica d’organització i desenvolupament de recursos humans a l’Ajuntament de Mollet del Vallès des de l’any 2008 a on participa activament en el procés de transformació cultural i digital i en la gestió del canvi a l’organització així com en el disseny i execució de projectes de caràcter estratègic en l’àmbit de la gestió de persones. És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i Màster en Gestió Pública.

Sr Jaume Mampel Juncosa

Cap de servei d’Atenció Ciutadana, Administració Digital i Qualitat de Servei de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Amb gairebé 20 anys d’experiència en el món local, ha orientat la seva activitat a la millora dels serveis públics, convençut que cal incorporar la perspectiva del ciutadà tant en la definició i prestació de serveis com en la transformació de les organitzacions. Actualment participa també en l’equip impulsor de la transformació cultural de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. És llicenciat en Filosofia i Lletres i Màster en Gestió Pública.

DE QUÈ PARLAREM ?

La progressiva digitalització de la informació, dels processos i dels serveis no ha deixat d’avançar en els darrers anys i actualment convivim en un entorn dominat per les regles de joc del món digital. Avui, la transformació digital ja no és opcional i s’ha convertit gairebé en un factor de supervivència, també al sector públic. I això suposa que, entre altres coses, les solucions de sempre ja no serveixen per afrontar els problemes i les necessitats pròpies de la ciutadania del segle XXI.

Diferents experts adverteixen que el model amb què hem gestionat les organitzacions en els darrers anys està exhaurit i els tradicionals processos de modernització de les administracions són del tot insuficients. Cal canviar, però sobretot cal canviar la manera en què concebem el canvi.

Algunes administracions estan impulsant noves i innovadores fórmules per abordar aquesta transformació necessària. En el nostre cas, a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, teníem molt clar que no només calia impulsar una transformació digital basada en canvis tecnològics sinó que, per sobre de tot, la transformació havia de ser cultural en un entorn digital.

Parlarem de com estem abordant aquest canvi a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, de com l’hem viscut, de quina ha estat i està essent la nostra experiència com a empleats públics. Tractarem de traslladar la nostra vivència, amb els clars i les ombres, amb els seus èxits i també les seves decepcions.

DATA

17 de Desembre de 2020

HORA

De 11.30 a 13.00 hores

INSCRIPCIÓ

40 euros

Per a inscripcions de més de 10 persones, contacteu amb Lidera
Si és interessant, comparteix-ho!
0Shares
0

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.