Càmeres de videovigilància: privacitat i protecció de dades

La utilització de càmeres de videovigilància als edificis es de vital importància per vigilar l’accés i la permanència de les persones dins i al voltant dels edificis.

L’enregistrament d’imatges en vídeo permetrà un control precís i una eina de referència al moment de determinar responsabilitats, causes i conseqüències d’un determinat fet. L’administració dels edificis ha de considerar les implicacions jurídiques relacionades amb les càmeres de videovigilància abans d’instal·lar-les, adoptant les mesures necessàries per la protecció de la privacitat de les persones i adherir-se a la normativa jurídica vigent.

Per tant, és necessari que tots els professionals encarregats de gestionar les càmeres de videovigilància als edificis, tinguin un coneixement detallat sobre les implicacions jurídiques i legals en termes de protecció de dades i regulacions de càmeres de videovigilància.

En aquest programa facilitarem les eines i coneixements fonamentals sobre els requisits, obligacions i implicacions legals en matèria de Protecció de Dades per tots aquells professionals que estiguin implicats en la gestió i manteniment  de càmeres de videovigilància.

Objectius

 • Actualitzar els coneixements legislatius i normativa jurídica pel que fa a la protecció de dades.
 • Aconseguir una visió i aplicació pràctica de la legislació vinculada al compliment normatiu de les càmeres de videovigilància
 • Dotar a tots els professionals encarregats de gestionar càmeres de videovigilància de les pautes per conèixer les implicacions legals i la importància dels models de compliment normatiu.

COL·LABORACIÓ TÈCNICA

Sra Cristina Prados Ruiz. Graduada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Advocada a Barcelona, especialitzada en Corporate Compliance & Dret Penal Corporatiu. Durant els primers anys d’exercici professional es va dedicar a la Protecció de Dades al despatx barceloní “Marimón Abogados”. Més tard, i durant els darrers anys, va col·laborar com a Responsable del Departament Penal de “Adenberg Abogados” i a “Asesoria Penal Corporativa” despatx especialitzat en la Prevenció de Riscos Penals empresarials. Actualment, forma part de l’equip de KLAB COMPLIANCE SOLUTIONS, despatx professional dedicat al compliment normatiu andorrà. Professora col·laborador de Lidera.

ONLIVE LEARNING – CONNECTA’T A LA PRESENCIALITAT

Degut a l’actual situació per la COVID-19 i les mesures recomanades pel Ministeri de Salut, des de Lidera oferim en tots els nostres seminaris 10 places presencials i la 10 en format onLive Learning.

 • Gràcies a l’adaptació tecnològica de la nostra sala de formació, tots els assistents que es connectin onLive, tindran la possibilitat d’assistir mitjançant zoom a la formació sense perdre els beneficis de la presencialitat.
 • Quines són aquestes millores tecnològiques?
  • Càmera panoràmica rotativa, perquè no perdis cap detall
  • Micròfons i altaveus integrats, perquè ho escoltis tot amb la mateixa claredat que els assistents presencials
  • Televisió des de la qual se’t veurà, perquè puguis interactuar amb el formador i els companys sense cap dificultat.

LA TEVA EMPRESA ES TROBA EN SITUACIÓ D’ERTO?

Que això no pari el creixement del teu equip.

Des de Lidera som conscients de l’actual situació de moltes empreses, que degut a la COVID-19 es troben en situació d’ERTO o similar. Creiem que en un context com l’actual, formar-nos ens ajudarà a seguir creixent com a professionals, i és degut a aquest convenciment que des de Lidera volem oferir invitacions a aquelles empreses que, afectades per la COVID-19 i en situació d’ERTO, estiguin interessades en assistir als nostres programes presencials.

Si t’interessa assistir a aquest programa, no dubtis en contactar amb nosaltres.

PROGRAMA

 1. Responsables del tractament de dades personals en matèria de videovigilància
 2. Legislació aplicable en matèria de protecció de dades
 3. Models de compliment normatiu em relació amb la protecció de dades
 4. Obligacions legals
  1. Registre
  2. Manual de procediments
 5. Les càmeres de videovigilància
 6. Implicacions legals dels eventuals incompliments
 7. Encarregats del tractament
 8. Resolució de dubtes

MESURES COVID-19

Complim les mesures dictades per el Ministeri de Salut i garantim:

– Distància de 4 metres entre el ponent i els alumnes
– Assegurem en tot moment una distància de separació d’1.5 metres
– L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment
– Disposem de gel desinfectant a l’entrada de la sala de formació
– Desinfectants disponibles
– Disposem de cartells recordatoris amb les mesures a seguir
– L’espai està net i desinfectat
– Ventilem freqüentment la sala de formació (10 minuts cada hora)
– Assegurem la neteja i desinfecció del mobiliari, les superfícies de contacte, i els dispositius compartits (a cada ús)
– Assegurem la neteja i desinfecció dels banys
– Evitem aglomeracions en entrades i sortides (màxim 10 persones per seminari)
– Establim mecanismes per evitar encreuaments

INFORMACIÓ
Data
25 de Març de 2021
Hora
De 9.30h a 13.30h
Inscripció
260 €
=
Durada
4 hores

Si és interessant, comparteix-ho!

0Shares
0
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.