19th Ave New York, NY 95822, USA

Desburocratització radical de la relació amb la ciutadania

fermin

Qui ens ho explicarà?

Sr. Fermin Cerezo

El Fermin, actualment cap de Servei d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València,  és Enginyer Superior en Informàtica i certificat com a Director Públic Professional – categoria 1 per l’Associació Espanyola per a la Qualitat, membre de la European Organization for Quality.

Conscient de que la innovació pública, la creativitat i el pensament crític són les palanques del canvi, aposta per una desburocratització radical i creativa de les administracions públiques, ja no només per enriquir el tracte amb la ciutadania, sinó per poder afrontar els reptes de la nova societat en la que ens trobem.

Actualment, participa activament en diferents projectes com a empleat públic, implicat en la generació de valor i impacte positiu en la societat des del treball i la direcció professional de les administracions públiques. Alguns dels projectes són: #MissionsVLC2030, #DIVALDirectia i és formador de directius i empleats públics en diverses institucions com INAP, FEMP, EUDEL-IVAP, IVAP, Fundación CEDDET, Universitats, Diputacions i Ajuntaments, també és cofundador de la iniciativa InnovacionOnTour, membre del grup tècnic de la Comisión de Modernización, Participación ciutadana y Calidad de la Federación Española de Municipios y Provincias. Finalment, al llarg de la seva àmplia trajectòria també ha realitzat nombroses publicacions que giren al voltant de l’Administració pública, la innovació i la transparència, com per exemple “El viaje de las ideas. Reflexiones previas a la creación del Modelo de Innovación MIMOS” entre moltes altres.

DE QUÈ PARLARÀ?

És temps de canvis, però també de reflexions profundes sobre el paper que juguen les institucions públiques en el desenvolupament sostenible i durador de les societats modernes i massivament connectades.

És aquest context de globalització radical i híper-connectivitat social el que determinarà l’èxit o el fracàs de la nostra Administració per a construir un model de convivència i govern compatibles amb les necessitats reals de les persones i l’escassetat cada vegada més evident dels recursos públics. En aquest sentit, sembla clar que les Administracions actuals necessiten un nou enfocament, una nova manera de fer i entendre els problemes cada vegada més complexos als quals s’enfronten i un nou paradigma en el qual els processos de modernització i canvi continus i constants caracteritzen els nostres grans reptes organitzatius.

No hi ha cap dubte, la innovació pública, la creativitat, el pensament crític i la gestió de l’impredictible són les veritables palanques del canvi.

El Fermin ens parlarà de la necessària desburocratització radical de l’Administració en la seva relació amb la ciutadania i la societat del Segle XXI des de la mirada i cultura innovadora que cal incorporar en la gestió pública.

És hora de que les administracions i la seva funció pública orientin la seva cultura organitzativa per crear una veritable transformació cap a la generació de valor públic a la nostra societat. És hora d’estar a l’altura i situar al sector públic de forma preparada davant dels reptes que se li exigeix des d’una societat i ciutadania cada vegada més disruptiva en els seus hàbits i costums. És hora de no arribar tard.

DATA

29 de Gener de 2021

HORA

De 11.30 a 13.00 hores

INSCRIPCIÓ

40 euros

L’OnLivexperience comença en:
Si és interessant, comparteix-ho!
Shares

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.