actualització en matèria d’arrendaments urbans

El mercat de lloguer està cobrant major importància i dimensió en els nostres dies. Aquesta realitat obliga als diferents professionals implicats en aquest mercat, a tenir un necessari coneixement dels diferents règims jurídics que poden resultar aplicables als variats supòsits que es plantegen en la realitat diària.

La finalitat d’aquest curs, és proporcionar les eines necessàries perquè el professional pugui enfrontar-se al mercat arrendatari amb coneixement actualitzats dels diferents règims jurídics aplicables, la qual cosa implica necessàriament un adequat ús de la normativa en matèria d’arrendaments urbans, normativa que ha estat objecte de diverses reformes.

Analitzarem especialment el règim jurídic vigent i resultant de la reforma operada pel RDL 7/2019, d’1 de març, de mesures urgents en matèria d’habitatge i lloguer, sense perjudici d’analitzar les reformes anteriors, sense deixar de banda els arrendaments turístics.

Objectius

 • Actualitzar els coneixements de lleis i normativa jurídica que afecta als arrendaments de finques urbanes.
 • Aconseguir una visió i aplicació pràctica de la legislació d’arrendaments, allotjaments turístics, tenint en compte les noves solucions a problemes que es plantegen.

COL·LABORACIÓ TÈCNICA

Sr Josep Herrero. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat professor durant molts anys a l’Àrea de Dret civil del Departament de Dret Privat a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor col·laborador del Màster en Dret Internacional dels Negocis i del Màster Universitari en Advocacia d’ESADE i de la UIC. Advocat en exercici a Andorra i a Espanya. Soci del 2007 al 2016 en el despatx professional ROCA JUNYENT i reconeguts amb diferents premis internacionals com advocats en exercici i des de fa 5 anys soci director del despatx andorrà HERRERO CLUSELLAS. Professor col·laborador de LIDERA.

ONLIVE LEARNING – CONNECTA’T A LA PRESENCIALITAT

Degut a l’actual situació per la COVID-19 i les mesures recomanades pel Ministeri de Salut, des de Lidera oferim en tots els nostres seminaris 10 places presencials i la 10 en format onLive Learning.

 • Gràcies a l’adaptació tecnològica de la nostra sala de formació, tots els assistents que es connectin onLive, tindran la possibilitat d’assistir mitjançant zoom a la formació sense perdre els beneficis de la presencialitat.
 • Quines són aquestes millores tecnològiques?
  • Càmera panoràmica rotativa, perquè no perdis cap detall
  • Micròfons i altaveus integrats, perquè ho escoltis tot amb la mateixa claredat que els assistents presencials
  • Televisió des de la qual se’t veurà, perquè puguis interactuar amb el formador i els companys sense cap dificultat.

LA TEVA EMPRESA ES TROBA EN SITUACIÓ D’ERTO?

Que això no pari el creixement del teu equip.

Des de Lidera som conscients de l’actual situació de moltes empreses, que degut a la COVID-19 es troben en situació d’ERTO o similar. Creiem que en un context com l’actual, formar-nos ens ajudarà a seguir creixent com a professionals, i és degut a aquest convenciment que des de Lidera volem oferir invitacions a aquelles empreses que, afectades per la COVID-19 i en situació d’ERTO, estiguin interessades en assistir als nostres programes presencials.

Si t’interessa assistir a aquest programa, no dubtis en contactar amb nosaltres.

PROGRAMA

 1. Particularitats administratives i legals relatives als arrendaments: precedents i actuals: Llei d’arrendaments de finques urbanes, Llei general de l’allotjament turístic, Nova normativa sobre repartiment de despeses de calefacció…
 2. Com realitzar la captació dels arrendaments.
 3. La preparació.
 4. Tipologia d’arrendaments i contractes; especial atenció a la normativa actual tan per habitatges habituals, local de negocis i HUTs.
 5. Les funcions i responsabilitats del gestor, l’arrendatari, propietari, entre altres.
 6. El post-arrendament: seguiment i mediació en conflictes.
 7. Resolució i desnonaments

MESURES COVID-19

Complim les mesures dictades per el Ministeri de Salut i garantim:

– Distància de 4 metres entre el ponent i els alumnes
– Assegurem en tot moment una distància de separació d’1.5 metres
– L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment
– Disposem de gel desinfectant a l’entrada de la sala de formació
– Desinfectants disponibles
– Disposem de cartells recordatoris amb les mesures a seguir
– L’espai està net i desinfectat
– Ventilem freqüentment la sala de formació (10 minuts cada hora)
– Assegurem la neteja i desinfecció del mobiliari, les superfícies de contacte, i els dispositius compartits (a cada ús)
– Assegurem la neteja i desinfecció dels banys
– Evitem aglomeracions en entrades i sortides (màxim 10 persones per seminari)
– Establim mecanismes per evitar encreuaments

INFORMACIÓ
Data
13 i 14 de Maig 2021
Horari
De 9.00h a 13.30h
Inscripció
380 €
=
Durada
9 hores

Si és interessant, comparteix-ho!

0Shares
0
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.