LA NECESSÀRIA TRANSFORMACIÓ CULTURAL DE LES ORGANITZACIONS I ELS SERVEIS PÚBLICS

BEGONA_BALLVE

Qui ens ho explicarà?

Sra. Maria Begoña Ballvé Jerez

La Begoña és Llicenciada en Dret i diplomada en Gestió i Administració Pública. Interventora municipal i lletrada cap dels Serveis Jurídics del Ajuntament de Mollet del Vallès, de les seves empreses municipals i organismes autònoms, responsable de l’oficina de compliment normatiu de l’Ajuntament. Dirigeix així mateix l’àmbit de Contractació i la Modernització Administrativa de l’Ajuntament.

Li apassiona tot lo públic i defendre l’interès general davant qualsevol ingerència, el plaer de fer el treball ben fet i la felicitat. Té la convicció ferma que les persones que integren el Sector Públic són els qui enriqueixen de qualitat i confiança els serveis públics. En aquests moments està immersa en projectes de transformació cultural de les organitzacions públiques, la innovació i la combinació d’ambdues: gestió del canvi i innovació per aconseguir-ho.

DE QUÈ PARLARÀ?

Hores d’ara la societat demanda una Administració pública transparent, íntegra i exemplar. Una administració orientada a la satisfacció de l’interès general i prestadora de serveis públics de qualitat. Alhora la tecnologia ha canviat la forma de relacionar-se amb  la ciutadania.

Per assolir-ho s’ha legislat en diversos àmbits al Principat d’Andorra: la modificació del Codi de l’Administració, de 29 de març de 1989, mitjançant la Llei 10/2019, del 15 de febrer; l’aprovació de la Llei 25/2014, de 27 de novembre, de serveis de confiança electrònica; i la del Reglament de l’administració electrònica en l’àmbit de l’Administració general del Principat d’Andorra, entre d’altres.

Els canvis legislats són una palanca necessària, però no suficient per si mateixa, per assolir la transformació de l’administració. Es precisa un element volitiu essencial per part de les persones que formem part d’aquesta administració. Es requereix per tant dels treballadors públics que assolim aquesta Administració pública i per fer-ho esdevé cabdal la transformació de la cultura de les organitzacions públiques. Una transformació que haurem de liderar reforçant les nostres capacitats personals i les habilitats.

La Begoña ens parlarà de com els empleats públics han de ser un dels motors per fer que l’Administració avanci digitalment. Com el canvi cultural intern provocarà noves formes de treball i significarà una transformació de la naturalesa de la feina tècnica/administrativa. I de com aquesta metamorfosi implicarà també un canvi en les competències dels professionals públics, que requeriran de nous entorns i de perfils professionals més flexibles.

DATA

24 de Novembre de 2020

HORA

De 11.30 a 13.00 hores

INSCRIPCIÓ

40 euros

Per a inscripcions de més de 10 persones, contacteu amb Lidera
Si és interessant, comparteix-ho!
0Shares
0

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.