Bonaventura Armengol 10, 6è 161, Andorra la Vella
376 803 680 info@lidera.ad
Changing the way

Aspectes clau de la gestió de comunitats. 11 i 12 de Febrer 2020

L’objectiu principal  d’aquest programa es poder facilitar unes eines i coneixements  fonamentals sobre  l’organització i funcionament de les comunitats, tan en el que es refereix al marc legal, com a la gestió econòmica. També es dona especial importància  als deures, les obligacions, a la  cura del manteniment del edifici ,  el treballar la bona convivència veïnal i els hàbits higiènics ,  potenciant la mediació natural i gestió dels conflictes d’una manera positiva.

Objectius:

  • Actualitzar els coneixements de lleis i normativa jurídica que afecta a la gestió de comunitats.
  • Aconseguir una visió i aplicació pràctica de la legislació vinculada a la gestió de comunitats, tenint en compte les noves solucions a problemes que es plantegen.
  • Conèixer la mediació com a tècnica de gestió de possibles conflictes.

Programa:

  • Particularitats administratives i legals relatives a la gestió de comunitats: propietat horitzontal, elements comuns i privats, drets i obligacions de la Comunitat, entre altres...
  • Normatives legals que afecten a les comunitats: normativa gas-oil, manteniment ascensors, conservació de l’edifici, assegurança, entre altres.
  • Funcions i responsabilitats dels administradors de comunitats: que pot i que no pot fer.
  • El pressupost i els comptes anuals d’una comunitat.
  • Habilitats del Gestor en la medicació i gestió de conflictes comunitaris.

Col.laboració Tècnica:

Josep Antoni Herrero Nicolàs.

 Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat professor durant molts anys a l’Àrea de Dret civil del Departament de la Dret Privat a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, professor col·laborador del Màster en Dret Internacional dels Negocis i del Màster Universitari en Advocacia d’ESADE i de la UIC.  Advocat en exercici a Andorra i a Espanya, soci del 2007 al 2016 en el despatx professional  ROCA JUNYENT i reconeguts amb diferents premis internacionals com advocats en exercici. Professor col·laborador de LIDERA.

Descarregar el programa

Los comentarios están cerrados.