Bonaventura Armengol 10, 6è 161, Andorra la Vella
376 803 680 info@lidera.ad
Changing the way

Recerca de talent

Desitges un canvi professional?

Si t'estàs plantejant un canvi professional i en aquests moments no tenim cap procés de selecció que s'adeqüi al què estàs cercant... no et preocupis... omple el formulari, envian's el teu currículum i quan encaixis en un procés, nosaltres et trobarem!

Llegeix més

Secretaria Consultori Mèdic

Aquesta oportunitat professional va dirigida a persones que estimin totes les funcions que comporta ser una secretaria en un consultori mèdic. Per què diem que estimin? Perquè és una feina en la que a banda de les funcions administratives que comporta aquesta posició, és clau que t'agradi el tracte amb les persones, que donis importància als detalls, que l'ordre i l'organització siguin vitals en la teva feina, que la discreció formi part de la teva manera de ser i que mostris agilitat i eficiència en el teu dia a dia professional. 

Totes les qualitats anteriors són les que cerquem en la persona que s'incorpori al consultori mèdic, ja que com tots sabem, una visita mèdica no es fa per oci o per feina, sinó que hi ha un motiu de salut que és important tenir en compte i respectar-lo. 

El consultori mèdic en el que treballaràs és seriós, respectat i en el que molts pacients del País confien en la seva professionalitat, per aquest motiu has d'estar habituada a treballar en entorns dinàmics i amb baixa tolerància a l'error. 

Llegeix més

Responsable de Prestacions

L'empresa per la que estem cercant un Responsable de Prestacions, és una empresa molt ben posicionada en el sector assegurador i amb la que el seu objectiu fonamental és seguir creixent en el mercat andorrà, oferint productes de qualitat i maximitzant la personalització dels actuals i futurs clients. 

Tot i les exigències normatives actuals del sector, aquesta empresa està projectant el seu present i futur amb soci internacional que permet oferir un servei assegurador integral i a llarg termini. 

Si per a tu pot ser un molt bon repte el incrementar el % de quota actual de mercat, incorporar i innovar en nous productes, gestionar un equip i créixer personal i professionalment conjuntament amb el projecte i l'empresa, ets el/la nostre candidat!

 

Llegeix més

Assistant amb Idiomes

Tens experiència com a Assistant i/o recepcionista i estàs buscant un canvi? Busques una feina estable on puguis anar assumint responsabilitats? T’agrada treballar a un entorn jove i dinàmic i a l'hora seriós on es prioritzi el tracte personalitzat amb el client? 

Potser això et pot interessar...

Cerquem un/a Assistant amb alta capacitat comunicativa, que estigui familiaritzat amb el tracte directe amb clients, discret i que sàpiga gestionar la informació amb molta cura. 

Si ets el/la candidat/a escollit tindràs un horari molt conciliador i els divendres tarda seran teus! 

 

Llegeix més

Tècnic Jurídic Mercantil

Ets un advocat/da amb 2 anys o més d'experiència en l'àrea mercantil? Ets un/a professional metòdic i rigurós al que li agrada la feina ben feta? Estàs habituat/da a la redacció contractual, actes, certificacions, gestió i coordinació del que suposa l'assessorament mercantil?

Hi ha un despatx legal al Principat d'Andorra composat per un equip jove i dinàmic que t'està buscant, per a que et converteixis en el suport dels socis en tot el referent a matèria mercantil. La teva responsabilitat estarà centrada en el disseny i redacció de contractes d'operacions mercantils diverses, revisions contractuals, gestió de firmes, entre altres, per tant com pots veure, és una feina centrada en la tasca jurídica i no en l'assistència al client. 

A més del teu coneixement tècnic jurídic és molt necessari que dominis l'anglès ja que molta documentació mercantil serà en aquest idioma. Ja donem per fet el teu domini tant del català com del castellà. 

Llegeix més

Tècnic de Comptabilitat

El teu món és la comptabilitat? Sempre has volgut treballar en una empresa que operi a nivell internacional i et doni la possibilitat d'aprendre normatives comptables i fiscals d'altres països? Ets una persona dinàmica a la que li agrada col·laborar amb diferents professionals d'altres cultures? Tens curiositat per conèixer un sector d'activitat vinculat a l'esport? Ets una persona metòdica i organitzada i a l'hora t'agrada treballar en un entorn jove, dinàmic i flexible?

Si creus que és el moment de buscar nous reptes professionals continua llegint.

Busquem un comptable dinàmic, resolutiu, flexible i proactiu que es vulgui incorporar al departament financer i comptable d'aquesta empresa.  

Les tasques que haurà de realitzar són les següents:

  • Responsabilitzar-se de tot el procés comptable i administratiu de les delegacions internacionals de la companyia que se t'adjudiquin.
  • Interlocució amb les delgacions internacionals.
  • Confecció d’impostos nacionals (IGI, IRPF, IS ...) i internacionals.
  • Suport a la resta de companys del departament en la realització de gestions i altres tasques administratives.

Creiem que és una molt bona oportunitat per aplicar els teus coneixements i experiència i a la vegada aprendre noves normatives comptables i fiscals internacionals que et poden aportar un important creixement professional. 

Llegeix més

Nous Reptes com Analista d’Inversions

Si t’estàs plantejant un canvi per donar una empenta a la teva carrera professional i fer un salt qualitatiu i quantitatiu, et volem fer la següent proposta...

Formar part d’una entitat financera d’inversió, dedicada a la gestió individualitzada de patrimonis i a l’assessorament financer. Aquesta empresa, amb alts nivells d’exigència, basa la seva metodologia en la independència, transparència, professionalitat i atenció personalitzada als clients. Treballaries en estreta relació amb un equip humà jove i dinàmic, que aposta per el bon clima laboral, el treball en equip i la comunicació.

Si t’apassiona el món de les inversions i tens ull i experiència en analitzar diferents companyies i productes financers nacionals i internacionals, aquesta oportunitat és per a tu.

Estem cercant un/a professional amb gran capacitat analítica, dinàmic/a, proactiu/va i què tingui una visió àmplia del mercat, visió de negoci i d’empresa i sempre orientat a l'assessorament i servei al client, factors imprescindibles per ser una peça clau en el creixement del departament d’inversions.

Llegeix més

El món de l'Auditoria és el teu?

Tots sabem que el món de l'auditoria és dur, perquè pots treballar moltes hores i concentrades en determinats períodes de temps, també sabem que hi han uns terminis que si o si s'han de complir i que cal ser molt meticulós i professional a la feina, ja que firmar una auditoria no és qualsevol document. 

Tot i així, també sabem que és un dels sectors a on més s'aprèn, a on en poc temps et pots convertir en un molt bon professional i que la teva opinió i assessorament serà escoltat. També sabem que treballant com auditor et permet conèixer molts sectors d'activitat empresarial a fons, estar al dia de la regulació i legislació, i que és l'activitat a on s'apren millor a treballar en equip. 

Per totes aquestes raons, tant les primeres com les segones, per una firma d'auditoria internacional que opera al Principat d'Andorra, estem cercant un auditor/a amb almenys dos anys d'experiència que vulgui crèixer amb el projecte del nostre client. 

Llegeix més

Tècnic en gestió de projectes de comunicació

T'interessa el món de la comunicació? Et consideres una persona que es planifica bé i molt organitzada? Tens experiència en gestió de projectes? Estàs cercant un nou repte professional on poder créixer i envoltar-te dels millors professionals del sector? T’agradaria participar en tot tipus de projectes de consultoria?

Estem cercant un Assistant en projectes de comunicació per una consultoria en comunicació enfocada a la gestió de l’estratègia de posicionament i a contribuir al negoci per generar i preservar la reputació i la rellevància de marca.

El professional que estem cercant s'encarregarà de gestionar i fer seguiment de tot tipus de projectes en l’àmbit de la comunicació i gestió de marca.

Llegeix més