VALORS, VISIÓ i MISSIÓ

La història de Lidera començava en 2006 i, des de llavors, ens hem definit per la nostra missió, la nostra visió i els nostres valors.

VALORS CORPORATIUS

ENTUSIASTES – Disfrutem amb en el nostre treball, ens agrada i creiem en el què fem.

PRAGMÀTIQUES – Pensem, opinem, parlem, compartim i construïm de forma positiva.

ÍNTEGRES– Actuem fidels als nostres principis.  Fem el què considerem és correcte, som lleials i complim amb la nostra paraula.

DISCRETES – Actuem amb molta cautela. No expliquem el que sabem, si no hi ha necessitat de que ho coneguin els demés.

SOLIDÀRIES-  Recolzem i ajudem causes justes que tinguin un impacte en la societat,  generant canvis en el nostre entorn.

MISSIÓ

Ajudar a les companyies andorranes en els seus processos de transformació organitzativa oferint solucions  que permetin gestionar, desenvolupar i cercar talent, aliniant les necessitats del negoci amb el de les persones.

VISIÓ

Contribuir a la professionalització de les organitzacions ,  oferint solucions i metodologies no standards que permetin la innovació i millora organitzativa.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.